LED Nauhat

Nauhat, valonauhat ja tarvikkeet vuosien kokemuksella


Olemme myyneet tuhansia rullia LED-nauhaa eri käyttökohteisiin yritys- ja kuluttaja-asiakkaillemme ja takaamme että tuotteidemme laatu on markkinoiden kärkipäätä. Monet urakoitsijat ja muut ammattilaiset käyttävät tuotteitamme useissa eri asennuskohteissa.

Laaja valikoima laadukkaita LED nauhoja ja lisätarvikkeita


Valikoimastamme löydät LED nauhoja niin kuivia tiloja (huoneita, esittelytiloja ja kaapistoja) varten kuin kosteita tiloja (kylpyhuoneita, terasseja, vesipisteitä ja ulkotiloja) varten. Meiltä saat myös kaikki tarvitsemasi lisävarusteet: himmentimet, valmiit asennuspaketit, virtalähteet, asennuskaapelit ja kytkentäliittimet.

LED-nauhoja eri asennuskohteita varten


Tunnelmavalaistusta, terasseja ja sisätiloja varten suosittelemme 4,8w/m nauhaa, työskentelyvalaistusta varten 9,6w/m tai 14,4w/m nauhaa ja esittelytiloja, korkeita huoneita ja messuosastoja varten suosittelemme 9,6w/m tai 14,4w/m nauhaa. Ulkotiloja varten suosittelemme että käytät IP65 mallia, joka on suojattu silikonipinnalla.

Kaikki valikoimamme nauhat ovat himmennettäviä ja niihin voi lisätä erillisen kytkimen ja kaukosäätimen joiden avulla himmennystä voi säätää.

Lue lisää vinkkejä oikean LED-nauhan valitsemiseen

Kaikki tuotteet suoraan varastosta kotiovellesi 1-2 päivässä


Kaikki tuotteet ovat saatavilla suoraan varastostamme ja toimitamme tuotteet 1-2 arkipäivässä suoraan kotiovellesi tai työpaikallesi ilman lisämaksuja.