A-Tili Oy on 20-henkinen tilitoimisto Tampereen Nekalassa. Tiloissa vierailee monia yrittäjiä jopa useaan otteeseen kuukaudessa. Siksi A-Tilien toimitusjohtaja Jon Gorschelnikille oli tärkeää, että toimiston ilme on moderni ja siisti. Ja valaistus on iso osa tätä! Gorschelnik kertoo olevansa hyvin tyytyväinen hankintaan.

A-Tilien valaistus kuntoon

 

A-Tili on erikoistunut pienyrittäjien ja pk-yritysten talousasioiden hoitamiseen ja neuvontaan

Palvelut tuotetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan joko perinteisesti tai täysin sähköisesti. A-Tilillä on vahvaa toimialaosaamista muun muassa taksi- ja kuljetusyrittäjien ja talo-ja kiinteistöyhtiöiden kirjanpidosta. Yhtiö on esimerkiksi kehittänyt taksiyrittäjille tarkoitetun valtakunnallisen sähköisen toimialaratkaisun.

A-Tilillä on toimistot sekä Tampereen Nekalassa että Valkeakoskella Koskikarassa. Toimistoissa työskentelee yhteensä 25 alan ammattilaista.

 

Tamperelaisen tilitoimiston A-tilin logo


Nekalan toimiston tilat kattavat aulan, käytävät ja toimistohuoneet. Tiloissa oli valmiina jo valaisinrungot, joten niitä ei lähdetty vaihtamaan. Vaihtoon sen sijaan menivät 57W loisteputket, jotka korvattiin LED putket -kategoriamme LED putki 27W 1500 mm mallilla.

Tilitoimiston aula

Valoteho aiemmissa mittauksissa oli noin 450–500 luxia, mutta uusien ledputkien myötä teho nousi 600–700 luxiin. Energiasäästöähän tässä syntyy yli 60 %.

Luxien mittaus toimistolla

 

Toimiston valaistuksessa huomioitavaa

Suomen olosuhteissa on erityisen tärkeää, että valaistus on kohdillaan. Kaamoksen aikana pimeys on lähes ympärivuorokautista, joten toimistossa on hyvä huomioida optimoitu ja riittävä valaistus. Valaistus vaikuttaa mielialaan ja jaksamiseen.

LED-valaistus on modernia, ja sen vuoksi myös antaa toimistolle uutta modernia ilmettä, jossa työntekijät ja asiakkaat viihtyvät. 

 

LED-valaistus säästää sähkökuluissa

Valaistukseen kohdistuvissa laskuissa pystyy säästämään, kun valaistus vaihdetaan LED-valoihin. LEDit ovat pitkäikäisiä ja kuluttavat sähköä vähemmän kuin kilpailevat lampputyypit.