Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

Design polttimo Plumen 001, E27, 2700K

Tuotekoodi
PLUMEN001

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Alk. 5,90€ / Kotiintoimitus 9,90€

Saatavuus: Ei varastossa

39,90 €
sis. alv 24%

Design polttimo Plumen 001, E27, 2700K

  • Nopeat toimitukset

  • Kotimainen LED ammattilainen

  • Lasku tai osamaksu myös yritysasiakkaille

Tyylikäs polttimo

Viimeinkin tyylikäs LED polttimo! Designerit ovat vuosia vältelleet LED polttimoita niiden ulkomuodon ja värisävyjen takia. Faktoja ei kuitenkaan pääse enää karkuun. LED polttimo on ainoa järkevä vaihtoehto energiankulutusta ajateltaessa. Niinpä brittiläinen designeri Samuel Wilkinson viimein vastasi haasteeseen ja loi maailman ensimmäisen design LED polttimon!

Uudenlainen LED polttimo

Plumen on ehdottomasti kallis verrattuna kilpailijoihinsa, mutta syy on selvä. Sen muotoilu on täysin uniikki ja voitaneen puhua pikemminkin taideteoksesta kuin pelkästä polttimosta. Polttimo luo muodon ja valon, jota ei tarvitse edes peitota varjostimella. Toisaalta se voi antaa aivan uuden ilmeen myös valaisimelle, jossa polttimo on varjostettu osittain läpinäkyvästi.

Kannattaa huomioida, että polttimo on itseasiassa suhteellisen suuri. Se ei välttämättä siis sovi aivan jokaiseen paikkaan eikä jää helposti piiloon. Mutta ei sitä piilotettavaksi ole tarkoitettukaan.

Vapaana esillä oleva polttimo näyttäytyy myös täysin erinäköisenä eri kulmista. Useammasta Plumenista saisikin siis varsin kiehtovan kattokruunun asettelemalla niitä useamman lähekkäin eri korkeuksille Drop Cap johdoilla.

Palkittua muotoilua

Plumen 001 palkittiin julkaisunsa jälkeen useilla arvostetuilla palkinnoilla. Se on myös saanut vakituisen näyttälypaikan useista museoista kuten MoMA, The Victoria and Albert Museum, The Smithosonian Cooper-Hewitt Collection, The Art Institute of Chicago sekä the Design Museum in Helsinki.

Eurooppalaista tinkimätöntä laatua

Kirkasta valkoista päivänvaloa ei tältä polttimolta kannata odottaa. Valaistusdesignille uskollisesti Plumen tuottaa lämmintä valoa 2700K arvolla.

Polttimon kaveriksi on saatavilla myös kangasverhoiltu Drop Cap johto, jossa on todella tyylikkäät metalliset viimeistelyt. Kyseessä ei ole menneiden vuosien trendikäs muotiviritelmä, vaan oikeasti tyylikäs setti. Drop Cap toimintaa muiden polttimoiden kanssa ei voida varmistaa.

Ominaisuudet

Mitat: 192mm x 100 x 91mm

Värilämpötila: 2700k (lämmin valkoinen valo)

Valonlähde: E27, 11W (vastaa 60W hehkulamppua)

Käyttöaika: noin 8000 tuntia

Energialuokka: A

Valoteho: 695 lumen
CRI: 83 

Himmennettävyys: Ei himmennettävissä, älä käytä himmennintä!

Millaisen katto-, pöytä- tai jalkalampun sinä loisit Plumenista? #elamanivalot 

Lisätietoja
Tuotekoodi PLUMEN001
Takuu .

Toimitusaika Saatavilla, toimitus arviolta 2-5 arkipv
©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.