E27 LED lamput

E27 LED lamput

E27 LED - korvaaa hehkulamput ja säästä sähkökuluissa

E27 viittaa LED lampun kannan kokoon. E-kirjain tulee kiinnitystavan keksijän nimestä Thomas Edisonista. Numero, joka seuraa E-kirjainta, antaa kannan koon millimetreissä. Tässä tapauksessa "E27" tarkoittaa kannan kokoa 27 mm. Niissä maissa (kuten Suomessa!), joissa käytetään 220-240 volttista vaihtovirtaa, on E27 yleisin koko. Pienempiä kokoja, kuten LED E14, käytetään muun muassa koristevaloissa.

E27 LED lamppujen ominaisuudet

LED E27 lamppujen sähkönkulutus kerrotaan wateissa, ja lampun kirkkaus on annettu lumeneissa. Verrattuna hehku- ja energiansäästölamppuihin LED E27 lampuissa on huomattavasti kirkkaampi valo mutta sähkönkulutus alhaisempi.  LED E27 lampuilla tulet siis säästämään huomattavasti sähkölaskussa.


LED E27 lamppujemme sähkönkulutukset vaihtelevat 4W ja 12W ja valonmäärät 300 lumenin ja jopa yli 1000 lumenin välillä. Valikoimastamme löydät myös himmennettävät E27 LED lamput.

Tilaa E27 LED lamput meiltä ilmaisella toimituksella

LED-valot.fi verkkokauppa toimittaa kaikki E27 LED lamput ilmaisella toimituksella kaikkialle Suomeen, vaikka suoraan kotiovelle tai työmaalle! Tilaukset toimitetaan perille 1-2 arkipäivän kuluessa.
 

Lisätietoa asiakaspalvelustamme:

asiakaspalvelu(at)led-valot.fi

Taulukkona  Listana 

24 Tuote(tta)

Pieni hetki