Tiesitkö että voit säästää valaisinhankinnassa jopa tuhansia euroja?


Olemme tehneet yli 7 vuotta suunnitelmia led valaisimilla ja tiedämme miten on kustannustehokasta tehdä valaistus siten että et pelkästään säästä itse tuotteissa vaan myös asennuksessa!

 

 

5 yleisintä syytä miksi tuhannet asiakkaat ovat jo valinneet meidät valaisinkumppaniksi


Olemme kotimainen kokenut valaisinammattilainen
Haluamme säästä Sinun rahojasi, suosittelemme aina tuotteet niin että tekimisimme omaa taloamme omalla lompakolla
Tuotteidemme hinta- ja laatu on todistetusti markkinoiden kärkipäätä.  
Tuotteillamme on aina minimissään 24kk tuotetakuu ja FTLIGHT tuotteille myös tarjoamma varaosa-takuu minimissään viideksi vuodeksi
Testaamme kaikki tuotteemme itse jotta ne soveltuvat Suomen käyttöolosuhteisiin ja toimivat esimerkiksi himmentimien kanssa.


MITÄ TIETOJA TARVITSEMME? 


  • Talonne pohjapiirrustus (voitte lähettää sen tämän sivun lomakkeen kautta suoraan tai sähköpostilla myynti@led-valot.fi)
  • Haluatko valaistukseltasi lämmintä vai päivänvaloa? 
  • Haluatko valon olevan kohdennettavaa vai tasaisesti hajoavaa?
  • Sisustuksen kannalta valkoinen, pronssi vai hopea kehys?
  • Onko pohjapiirroksen tilassa paikkoja, joissa on vinokattoa tai korkeita kohtia?
 

 

HUOMIOIMME NÄMÄ SUUNNITELMASSA:


  • LEDien valotehot ovat yleisesti kovempia kuin luullaan. Valaisimia ei tarvitse lisätä vältämättä paljoa, koska hyvää valotehoa (lux) saadaan jo pienellä määrällä laadukkailla LED valaisimilla. 
  • Himmennyksen kohdalla on tiedettävä, mihin tiloihin sitä ehdottomasti haluaa. Tämä määrittää valaisintyypin, mutta on myös tärkeä tieto sähköasennusta varten (esimerkiksi johdotuksien näkökulmasta)
  • Valitsemme tilaan sopivat avautumiskulmat: Käytävään ja yleisiin tiloihin sopivat paremmin tasaisen valon valaisimet (esimerkiksi LED paneelit, SLIM STYLE). Kohdevalaistus on oleellisempi olohuoneessa ja keittiössä (muun muassa LUMISPOT)
  • Ja toki paljon muuta kohteen tyypistä riippuen...
 

 

Asiakkaamme kertoo


Olemme tehneet yli 7 vuotta suunnitelmia led valaisimilla ja tiedämme miten on kustannustehokasta tehdä valaistus siten että et pelkästään säästä itse tuotteissa vaan myös asennuksessa!

"Etsimme uudiskohteeseemme valaisintoimittajaa ja olimme kuullee LED-valot.fi / Edututor Oy. Sisustussuunnittelijamme tekemän alkuperäisen suunnitelman ja antamamme budjetin pohjalta Ville suunnitteli meille valaistuksen, jossa on riittävästi tehoa meidän kotiimme. Tavoitteena oli yksinkertaisilla ratkaisuilla toteuttaa toimiva kokonaisuus, jossa on sopivasti myös yksityiskohtia. Kotimme ilme on moderni, joten valitsimme 4000K värilämpötilan kaikkiin valaisimiin. Yleisvalaistuksemme on toteutettu pääasiassa alasvaloilla, jotka ovat erittäin huomaamattomat mutta tehokkaat. Yksityiskohtiin ja tunnelmavaloihin käytettiin led-nauhaa. Suurin osa valoista on himmennettäviä, joten valaistuksen tehoa on helppo säätää. Valaisinten asennus oli helppoa ja onnistui hyvin ensikertalaisiltakin. Ongelmatilanteissa saimme aina nopeasti vastauksia kysymyksiimme. Nyt kun olemme ehtineet asua kodissamme puoli vuotta, olemme todenneet valaistuksen monipuoliseksi ja toimivaksi kaikissa tilanteissa. Saimme täyden palvelun valaistuspaketin omaan budjettiimme sopivalla hinnalla." - Pariskunta 30v, Pirkkala
Katso koko kohteen kuvat ja muut detailit tästä linkistä

 

 

 

 

 

Fill out my online form.
 
 

Pieni hetki