KEITTIÖVALAISTUS - alasvalot, paneelit, nauhat - ilmainen toimitus yli 50 euron tilaukseen!

<center> KEITTIÖVALAISTUS - alasvalot, paneelit, nauhat - ilmainen toimitus yli 50 euron tilaukseen! </center>

Taulukkona  Listana 

23 Nimike(ttä)

Keittiössä laitetaan ruokaa, syödään ja vietetään aikaa yhdessä. Oikeanlaiset keittiön valaisimet auttavat työskentelemään keittiössä. Valot myös luovat oikean tunnelman illallisia varten.

 

Keittiön koolla on eniten painoarvoa valaistussuunnittelussa:

 

Tarvitset kirkkaan koko keittiön valaisevan yleisvalon: työskentelyvalaistus on tehokas ja suoraan keittiön työtasojen yläpuolella. Himmennettävällä valaistuksella tuot tunnelman ruokailu- ja seurustelutilaan.

 

Keittiöön ruuanlaittoon tehokas valaistus

 

Keittiössä pilkotaan muun muassa vihanneksia, ruskistetaan lihaa ja tehdään makoisia keittoja. Nämä eivät synny helposti, ellei valaistus ole kunnossa! Turvallisuuden kannalta on keittiön työtasojen valaistus oleellinen, sillä ilman valaistusta ruuanlaiton tarkkuus kärsii. Pahimmillaan se aiheuttaa kokkaajalle tai muille vaaratilanteita. Valikoimamme suosituimpana suosittelemme LED nauhaa. Tätä voi keittiössä hyödyntää sekä kaapiston alapinnassa työvalona, mutta myös epäsuorasti keittiön kaapiston ylä- ja alasokkelissa. Valaisimien pitää olla roiskesuojattuja, mikäli ne asennetaan lähelle keittiön työtasoja.

 

Luo oikea tunnelma keittiöön himmennettävällä valaistuksella

 

Keittiön ruokailutilassa on mukavempaa syödä ja seurustella vieraiden kanssa, kun voit valaistuksen avulla luoda oikean tunnelman illalliselle. Tähän suosittelemme sinulle kohdennettavaa STYLE valosarjaa tai erilaisia LED alasvaloja himmennyksellä, joilla voit toteuttaa kohdevalaistuksen keittiöön.

 

Katso lisää eri vaihtoehtoja ja kysy tarvittaessa lisää

 

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valitsemaan oikean valaistuksen keittiötäsi varten. Soita meille numeroon 010 3226 940 tai lähetä sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu(at)led-valot.fi.

Pieni hetki