KYLPYHUONEEN VALAISTUS - led alasvalot - ilmainen toimitus yli 50 euron tilaukseen!

<center> KYLPYHUONEEN VALAISTUS - led alasvalot - ilmainen toimitus yli 50 euron tilaukseen! </center>

Taulukkona  Listana 

53 Nimike(ttä)

Kylpyhuoneen rooli on kasvanut vuosi vuodelta, sillä moni pitää kylpyhuonetta entistä enemmän eräänlaisena ”käyntikorttina”, jonka tulee olla tyylikäs ja viihtyisä osa muuta kotia. Upean tyylikkään kylpyhuoneen valaistus on viihtyisä, mutta myös käytännöllinen ja turvallinen. Valaistus on tarpeen saada kirkkaaksi laittautumiseen, ja tunnelmavalot saavat vieraasi huokaisemaan ihastuksesta.

 

Kylpyhuoneen valaistus ja  suojausluokat?

Koska kyse on kosteasta tilasta, valaisimienkin täytyy kestää kosteutta. Alla olevasta taulukosta selvität IP luokitusten tarpeen.

Huom. Kun asennatat yli 2,25m korkeuteen (useimmat kylpyhuoneet ovat yli 2,5m korkeita), valaisimille riittää pääsääntöisesti IP21 suojattu valaisin!
(lue alta taulukko ja tutustu TUKES.FI määrityksiin) 

 

*Kylpyhuone jonka vieressä on sauna. Valaisimia ei saa asentaa kuitenkaan saunan puolelle. IP21 suojaus myös yli 2,25 m asennuskorkeuteen oleviin valaisimiin.

Suosittelemme aina tarkistamaan kuitenkin asennukseen liittyvät asiat kuten IP- luokitukset eri tiloissa vielä erikseen meiltä, valtuutetulta sähköurakoitsijalta tai TUKES.fi sivuilta.

Lähde ja linkki TUKES.FI Oikea tunnelma kylpyhuoneeseen himmennyksellä

 

Itsensä hemmotteluun kylvyn tai suihkun ottaminen on ihan omiaan! Lämmin rentouttava vesi ja valaistuksen vähentäminen tekevät hetkestä täydellisen. Suosittelemme harkitsemaan ainakin suihkun puolelle himmennettävää valaistusta, tai hankit suihkun puolelle pienempiä kohdevaloja kauniiksi yksityiskohdiksi.

 

Suosituimmat Kylpyhuone LED valaisimet

 

Pieni hetki