Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

LED Hakuvalo Olight X6 Marauder, 5000 lm

Tuotekoodi
OLIGHT-X6MARAUDER

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Alk. 5,90€ / Kotiintoimitus 9,90€

Saatavuus: Ei varastossa

549,90 €
sis. alv 24%

LED Hakuvalo Olight X6 Marauder, 5000 lm

  • Nopeat toimitukset

  • Kotimainen LED ammattilainen

  • Lasku tai osamaksu myös yritysasiakkaille

Markkinoiden tehokkain LED-käsivalaisin! Valoteho lähes 5000 lumenia. Jopa 640 metrin etäisyydelle kantava valokeila.

OLIGHT X6 - MARKKINOIDEN TEHOKKAIN!

Olightin uusi X6 Marauder on viimeinen etsintävalo, jonka tulet hankkimaan. Marauder X6 on täydellinen valaisin kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin, jossa tarvitaan maksimaalista valotehoa. Valoteholtaan ja ominaisuuksiltaan X6 painii aivan omassa luokassaan, jättäen Polarionit ym. entisajan tehotykit kauas taakseen. Olight X6:ssa on kuusi markkinoiden parasta hyötysuhdetta tarjoavaa CREE XM-L (T6) lediä, jotka yhdessä tarjoavat peräti 5000 lumenin TODELLISEN Ansi/Nema FL1-standardin mukaisesti mitatun valotehon.

Tarkkuusmuotoiltu linssi tarjoaa jopa 640 metrin etäisyydelle kantavan yhdistelmävalokeilan, jossa keskellä on kauas näyttävä kirkas hotspot ja reunoilla reilusti täyteläistä, täysin tasaista hajavaloa. Takuu 24 kk.

Olight X6 Marauder on täydellinen valaisinsetti, joka sisältää kaiken tarvittavat akkua ja laturia myöten!

Valaisimen todella kevyt runko on valmistettu alumiinista, hiilikuidusta sekä ABS-muovista. Massiivinen jäähdytysrivasto takaa, ettei valaisimen suorituskyky laske ledien tuottaman lämmön vuoksi. Toki valaisin on varustettu Step-down ominaisuudella, joka pudottaa valotehoa mikäli valaisinpään lämpötila nousee liian korkeaksi. Valaisimen tarvitsemat akut ovat erillisessä akkukotelossa, jonka voi asettaa vyölle. Näin akkujen paino ei rasita käyttäjää ja valaisinta on miellyttävä käyttää myös pitempiä jaksoja.

Valaisimen pohjassa on standardi-kierteellä varustettu jalustakiinnitys, jonka ansiosta valaisin voidaan asettaa jalustalle esim. valokuvausta varten.

Olight X6 Marauderin esittelyvideo Youtubessa (Taskulamppufriikki):

Olight X6 Marauder lamppurankingissa:

Olight LED-valaisimet - Tehty käyttöön

Olight-valaisinperheestä löydät suorituskykyä ja käyttömukavuutta niin koti-, ulkoilu-, retkeily- kuin metsästys-, eränkäynti-, teollisuus-, viranomais- tai turvallisuusalan käyttöön pienistä avaimenperävalaisimista aina huipputehokkaisiin kannettaviin valonheittimiin.

Olight LED-valaisimet ovat laadukkaita ammattikäyttöön soveltuvia työkaluja, jotka on suunniteltu kestäviksi, vesitiiviiksi ja helppokäyttöisiksi. Anodisoidun alumiinirunkonsa ansiosta ne kestävät kovaakin käyttöä. Kaikilla Olight-valaisimilla on kahden vuoden (24 kk) takuu.

Olight-valaisimet on suunniteltu valaisinta paljon käyttävälle - voidaan sanoa, että ne on tehty käyttöön.

Lisätietoja
Tuotekoodi OLIGHT-X6MARAUDER
Takuu 2 vuotta
Toimitusaika Saatavilla, toimitus arviolta 2-5 arkipv
©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.