Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

Kattovalaisimet

Kattovalaisinvalikoimistamme löydät luotettavat ja pitkäikäiset perusvalaisimet moneen kodin tilaan. Kaikki myymämme tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja testattu Suomen olosuhteisiin sopiviksi.


Plafondit liiketunnistimella

Plafondit liiketunnistimella

Katso kaikki tuotteet

Plafondit liiketunnistimella

Liiketunnistimella varustettuja plafondeja käytetään usein esimerkiksi rappukäytävissä ja muissa yhteiskäyttö- ja julkisissa tiloissa. Liiketunnistinplafondit auttavat oikein säädettynä säästämään sähköä, kun vaikkapa rappukäytävässä valot syttyvät vain siihen osaan, jossa kuljetaan.

Muista myös, että asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@led-valot.fi tai soittaa 050 3736 536 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit myös ottaa meihin yhteyttä WhatsApissa! Meillä voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Kuka voi asentaa kattovalaisimen?

Tukesin mukaan jokaiselle sähkönkäyttäjälle sallittuja korjaus- ja asennustöitä:
-Sisustusvalaisimen liittäminen valaisinliittimellä eli "sokeripalalla".
-Kiinteässä asennusksessa "sokeripalan" korvaaminen uuden järjestelmän mukaisella valaisinliitinpistorasialla sekä vioittuneen valaisinliitinpistorasian vaihto (ei valaisinpistorasian asennus tai vaihto)

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.