Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

LED-valonauhat

LED-valonauhat ovat varsinaisia valaistuksen linkkuveitsiä! Vain asentajan mielikuvitus on usein rajana siinä, minkälaisia valaistuksia valonauhoilla voi toteuttaa.

Valikoimaa LED-valonauhoista on runsaasti ja siinä voi äkkiä mennä pää pyörälle, kun miettii mikä nauha sopii mihin toteutukseen. Tämän vuoksi olemme koonneet valmiita asennuspaketteja LED-valonauhoista ja jos valmispaketeista ei löydy sopivaa, niin ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sopiva kokonaisuus juuri Sinun käyttötarpeisiisi! Ps. LED-nauhat saa asentaa kuka vaan, ei tarvita sähkömiestä! Lue lisää nauhojen asennuksesta asennusoppaastaamme.

12V LED-valonauhat

12V LED-valonauhat

Katso kaikki tuotteet

12V LED-valonauhat

12 Voltin käyttöjännitteellä toimivat nauhat ovat yleisimpiä LED-valonauhoja. Ne ovat monikäyttöisiä ja niitä voi hyödyntää kotikäytön lisäksi myös ajoneuvoasennuksissa, esimerkiksi pakettiauton tavaratilan tehokkaan valaisun voi toteuttaa 12V LED-nauhalla todella näppärästi. 12V LED-nauhoja voi käyttää myös 12V jännitteellä toimivissa aurinkosähköjärjestelmissä ja ne ovatkin erinomaisia energiatehokkaita valonlähteitä vaikkapa mökille aurinkosähköllä käytettäväksi. Laadukkaissa FTLIGHT-valonauhoissa on korkea hyötysuhde ja hyvä värintoistoindeksi.

24V LED-valonauhat

24V LED-valonauhat

Katso kaikki tuotteet

24V LED-valonauhat

24V LED-valonauhoihin pätee samat asiat, kuin 12 voltin jännitteellä toimiviin, käyttöjännite vain vaihtuu. Etuna 12 voltin LED-valonauhaan nähden on hieman pienempi lämmöntuotto, kun isomman jännitteen ansiosta tarvittava virta pienenee. Pääsääntöisesti kaikki FTLIGHT erikoisnauhat, kuten COB-, S-type-, ja RGB-nauhat toimivat 24V jännitteellä.

230V LED-valonauhat

230V LED-valonauhat

Katso kaikki tuotteet

230V LED-valonauhat

230 voltin käyttöjännitteellä toimivat LED-valonauhat ovat kaikista helpoimpia asennettavia - töpseli seinään ja valo palaa! Nämä nauhat eivät siis tarvitse erillisiä muuntajia. 230V nauhoja käytetään niin väliaikaisissa, kuin kiinteissäkin valaistuksissa. Väliaikaisissa valaistuksissa 230V LED-nauhat ovat käteviä esimerkiksi työmaiden kulkuväylien valaistuksessa, tai isommilla valotehoilla varustetut nauhat työmaiden yleisvalaistuksenakin. Kiinteissä asennuksissa 230V LED-valonauhoja käytetään esimerkiksi kaiteiden valaistuksissa niin ulkona kuin sisälläki

COB LED-nauhat

COB LED-nauhat

Katso kaikki tuotteet

COB LED-nauhat

COB LED-valonauhat tuottavat todella tasaista valoa, eikä yksittäisiä LEDin pisteitä juurikaan erota. Valonlähteitä on jopa 500kpl metrillä. Tämän takia COB LED-nauhat ovat omiaan esimerkiksi tunnelmavalaistuksissa ja paikoissa, joissa ei jostain syystä voi, tai haluta, käyttää asennuslistaa, joka jakaisi valoa. Useimmiten esimerkiksi kotiteatterihuoneen tunnelmavalaistus toteutetaan juuri COB-nauhalla.

S-type LED-nauhat

S-type LED-nauhat

Katso kaikki tuotteet

S-type LED-nauhat

S-type LED-valonauhoilla teet niiden nimen mukaisesti vaikka S:n muotoisia asennuksia, sillä niitä voi taivutella sivusuunnassakin, vaikka 90° kulmaan. S-type nauhoissa on runsaasti taivutuskohtia. Tällä nauhatyypillä toteutat sellaisetkin asennukset, jotka muuten voisivat olla hankalia. FTLIGHTin S-type nauhat ovat erittäin laadukkaita ja pitkäikäisiä; annamme niille kolmen vuoden takuun sekä käyttöiäksi 50 000 tuntia. Ne ovat muidenkin FTLIGHT LED-valonauhojen tapaan himmennettäviä ja katkaistavissa.

Muista myös, että asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@led-valot.fi tai soittaa 050 3736 536 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit myös ottaa meihin yhteyttä WhatsApissa! Meillä voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Minkä pituinen kytkentäjohto LED-nauhoissa on?

Kaikissa FTLIGHT LED-nauhoissa on 1,5m pitkä liitäntäjohto molemmissa päissä. Näin nauhan voit katkaista aina vaikka keskeltä ja liitäntäjohto on valmiina.

Millainen kiinnitysteippi on LED-nauhoissa?

Kaikissa FTLIGHT LED-nauhoissa on erittäin pitävä 3M VHB-teippi. Teippi tarttuu useimpiin pintoihin, kunhan pinta on puhdas. Suosittelemme LED-nauhan asentamista aina asennusprofiiliin, kun mahdollista.

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.