Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

LED OTSALAMPUT

Kaikki laadukkaimmat LED otsalamput ja –valot verkkokaupastamme

LED otsalamppu tai –valo sopii täydellisesti muun muassa lenkkikaveriksi pimeisiin syys- tai talvi-iltoihin, suunnistukseen, hämäriin työolosuhteisiin tai ihan vaan lukuvaloksi sänkyyn tai retkelle.

LED-valot.fi verkkokaupasta löydät useita laadukkaita otsalamppumerkkejä, tarjoamme muun muassa Olight-, Spark-, Purelux- ja Zebralight –merkkisiä otsalamppuja. Erityismaininnan saa huippusuosion saavuttanut Olight Wave, joka on yksi ensimmäisistä ladattavista LED otsalampuista, tämän voi siis ladata kytkemällä sen tietokoneeseen USB-kaapelilla. Meiltä löydät myös erittäin tehokkaan Zebralight H600W MK-2 otsalampun joka valaisee yli 1000 lumenin voimalla! Mikäli pärjäät hieman pienemmällä valoteholla niin suosittelemme lämpimästi markkinoiden parhainta hinta-laatu suhdetta tarjoavaa Spark ST5 220LM otsalamppua.

Otsalamput ilmaisella toimituksella

Toimitamme aina kaikki tuotteet ilmaiseksi lähimpään postiin tai matkahuoltoon ja tilaukset lähtevät meiltä päivittäin, mikä tarkoittaa että toimitukset ovat usein perillä jo 1-2 arkipäivän kuluessa.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.