LED Porrasvalot

LED porrasvalojen tärkein tehtävä on saada portaiden askeleet erottumaan. Pimeä portaikko ei ole viihtyisä eikä turvallinen. Portaikot ovat siirtymistä varten, ne yhdistävät kotisi tiloja toisiinsa. Portaikkoon on suositeltavaa asentaa LED porrasvalot yleisvalaisimiksi, jotka valaisevat koko tilan sekä antavat tarkan kulkuvalon. Tilan yleisvalaisimeksi suosittelemme LED alasvaloja.

Seinävalot sopivat mainiosti LED porrasvalaisimiksi

Yleisvalaisimen lisäksi portaikkoon voi asentaa seinään upotettavat tai kiinnitettävät kulkuvalot, jotka valaisevat portaikoin juuri sopivasti yölläkin. LED porrasvalot tulee sijoittaa n. 10 cm jokaisen askelman yläpuolelle jotta portaikoin askelmakohta saa mahdollisimman tarkan valaistuksen. LED porrasvalot asennetaan usein jokaista askelmaa kohden. Mikäli valitset suuremman valaisimen, voit asentaa niitä vain joka toiselle tai joka kolmannelle askeleelle.

Tilaa LED porrasvalot meiltä ilmaisella toimituksella

LED-valot.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat LED-valot portaikon valaisemista varten. Juuri nyt suosittelemme LED porrasvaloiksi LED STAIRLIGHT porrasvalosarjaa, joka sisältää 4 kpl 0,4 W LED porrasvaloa. Toimitamme kaikki tuotteet ilmaiseksi lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen!

Lisätietoa asiakaspalvelustamme:

asiakaspalvelu(at)led-valot.fi

Taulukkona  Listana 

2 Tuote(tta)

Pieni hetki