Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

LED-putket

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

LED putket - yli 25.000 myytyä LED putkea vuosittain! Sarjoja on kolmea erilaista, ja valoteho niissä on jopa 3650 lumenia! Täyttävät kaikki hyväksynnät!


Korvaa vanhat loisteputket tyylikkäillä LED putkilla! 

 

Vanhat loisteputket kuluttavat paljon sähköä, eikä valotehokaan ole kummoinen. Korvaamalla vanhat loisteputket tehokkailla LED-valoputkilla voit säästää yli 50 % sähkönkulutuksessa. Sen lisäksi, että sähkölaskusi pienenee, säästät ympäristöä: LED putket ovat ympäristöystävällisempiä kuin loisteputket, koska niitä voidaan kierrättää. LED putkissa ei myöskään käytetä elohopeaa tai muita raskasmetalleja, jotka ovat haitallisia ympäristölle.

 

Meidän Premium LED putkista tärkeää tietoa 

 

1. Ilmoitamme putken tehoksi 100 lm /w. Se on myös oikeasti todellinen lukema, ei mikään laskennallinen tulos. Itseasiassa LED putkissamme on ilmoitettu tehoksi jopa suurempi arvo, mutta haluamme pysyä todellisuudessa. 

 

2. LED putken pinnassa on huurteinen maitolasi, joka tekee putkesta mielyttävän silmälle. Itse LEDit hieman näkyvät läpi tuosta lasista, mikä ei kuitankaan haittaa silmää. Pitää muistaa että ”normaali” maitolasi syö ulostulevaa valotehoa, eikä sellaista haluta tapahtuvan. LED putken pinnan huurrettu lasi on myös sen vuoksi huomioitu mitatuissa valotehoissa.


 

Tutustu led premium putkiin tästä3. Tehokerroin – eli PF-arvo – on LED putkissamme mitattuna 0,97. Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella arvo on voinut olla jopa lähellä 1,00. Loistehoa ei siis synny käytännössä ollenkaan. 

 

4. LED putkia voit myös hankkia meidän kauttamme 3 vuoden rahoituksella. Tällöin hankinta ei sido pääomaa eikä rasita yrityksen tasetta.

 

Kun teet hankinnan esimerkiksi 36 kuukauden rahoituksella 10 000 euron valaisinhankinnan, sähkönsäästö on usein selkeästi suurempi kuin kuukausieräsi rahoituksesta. Aloitat siis sähkönsäästön välittömästi! 


5. LED putkissamme on kolmen vuoden laatutakuu. Käyttöikä on 50 000 tuntia. 

 

6. LED putkiamme on jo nyt käytetty sadoissa eri projekteissa kuten kaupat, liiketilat ja teollisuushallit. Palaute on ollut todella positiivista. Referenssikohteistamme kerromme lisää mielellämme myynnin puolella.

 

LED putkien elinikä

 

LED putkien elinikään vaikuttavat muun muassa laatu LED-komponenteissa, lämmönhallinnassa ja elektroniikassa.  Valoputkien elinikään vaikuttaa myös tilan lämpötila, mihin valoputket asennetaan. Esimerkiksi kylmemmässä tilassa niiden elinikä on hieman pidempi. Yleensä LED putken elinikä on noin 50 000 tuntia eli hieman yli 6 vuotta.

 

Meiltä huippuluokan LED putket

 

Meiltä saat vain huippuluokan tuotteita, ja tämä koskee myös LED putkia: kaikki valoputket ovat VDE / TUV / CE / ROHS / EMC hyväksyttyjä ja niillä on 24 kuukauden takuu.

 

LED putki PREMIUM

 

LED putki PREMIUM on tarkoitettu pääasiassa teollisuuskäyttöön, sillä sen tekniikka on laadultaan hyvin korkeatasoista. Näissä LED putkissa käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin BASIC –malleissa. Lisäksi valaisimet kestävät enemmän pitkäkestoista polttamista.  

 

LED putki BASIC

 

LED putki BASIC on enemmän pienempään ja satunnaiseen käyttöön soveltuva LED putki. Se sopii paremmin kodin käyttöön, julkisiin tiloihin, autotalleihin ja varastoihin, joissa ei tarvitse jatkuvasti polttaa valoja. LED putki BASIC sopii myös moderniin sisustukseen.

 

Pyydä tarjous LED putkista

 

Jätä yhteystietosi sekä toimitusaikatoiveesi lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian tarkemman tarjouksen kanssa.

 

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.