Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

LED-putket ja -lamput

Valikoimistamme löydät LED-lamput ja LED-putket moneen valaisimeen ja käyttötarkoitukseen!


E27-kanta

E27 kanta on se yleisin “peruslamppu”, joka monesta valaisimesta löytyy. Tiesitkö, mistä lyhenne E27 tulee? “E” tarkoittaa Edison screw -tyyppistä kantaa, jonka on tehnyt tunnetuksi Thomas Edison ja 27 tarkoittaa kierteiden halkaisijaa millimetreissä.

E14-kanta

E14-kantaisia lamppuja löytyy yleensä pöytävalaisimista, liesituulettimista ja muista pienemmistä valonlähteistä. Ns. kynttilälamppu on E14-kantainen, pitkulainen polttimo.

GU10 LED

GU10 LED-lamppuja löytyy kohdevalaisimista sekä monesta ulkoseinävalaisimesta, jossa on vaihdettava valonlähde. GU10 lampuissa on kapea kiila.

G23 LED

G23 LED-lamput korvaavat G23-kantaiset pienloistelamput. Esimerkiksi monessa pöytävalaisimessa on valonlähteenä G23-kantainen lamppu.

Muista myös, että asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@led-valot.fi tai soittaa 050 3736 536 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit myös ottaa meihin yhteyttä WhatsApissa! Meillä voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Toimiiko LED-lamput pakkasessa?

Suositeltu käyttölämpötila LED-lampuilla on yleisesti -20 - +55 astetta. Erikseen on olemassa myös kovempiin pakkasiin soveltuvia pakkaslamppuja sekä korkeisiin lämpötiloihin soveltuvia saunalamppuja.

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.