LED Taskulamppu PREMIUM 550lm, paristokäyttöinen

LED Taskulamppu POWER 550lm

Sku: 45479

15,00 €
LED Taskulamppu PREMIUM 550lm, paristokäyttöinen 4.5 2
ALE - 49% LOPPUU
31.10 KLO 23:59

LED Taskulamppu PREMIUM 550lm, paristokäyttöinen_45479

Lisää kuvia

  • LED Taskulamppu PREMIUM 550lm, paristokäyttöinen_45479
  • LED Taskulamppu PREMIUM 550lm, paristokäyttöinen_45479

LED Taskulamppu PREMIUM 550lm, paristokäyttöinen

Tuotekoodi: 45479

LED Taskulamppu POWER 550lm

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille
Voit myös soittaa ja tilata 010 3226940

Tarjoushinta 15,00 €

Hinta: 29,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Yksinkertainen on kaunista, vai miten se oli. Näin voi sanoa tästä LED taskulampusta.

Erittäin kivasti käteen sopiva taskulamppu joka toimii normaaleilla sormipattereilla eli 3 kertaa AAA.
LEDit CREE XRE tyyppiä ja valotehoa yli 500 lumenia - eli valoa oikeasti lähtee!

Otimme tämän vuonna 2013 myyntiin ja se 200 kpl erä myytiin kevyesti ennen Joulua loppuun. Saimme nyt samanlaisen erän tälle syksylle myytäväksi ja myymme sitä taas - niin kauan kun tavaraa riittää!

Tässä tuotteessa ei ole mitään ihme hienouksia, se on pakattu hyvin peruspakettiin ja siinä on perusominaisuudet mutta valoteho on oikeasti HYVÄ!


Paristot eivät ole normaalisti paketissa mukana, koska niitä ei säilytyksen vuoksi laiteta tuotteeseen valmistajalla. Paristot saat ostettua tarvittaessa mukaan edullsesti myös meiltä.Tuotetiedot:

  • 3*AAA alkaline paristot (ei sisälly)
  • Led Cree XRE R2
  • Toiminnot: 100 %/50 % /10 %, focus zoom, kirkkauden säätö, SOS, välkkymistoiminto
  • Painot: 125g (ilman paristoja)
  • Polttoaika: 550lm / 4h, 55lm / 24h
  • Käyttöohje mukana paketissa

 

------


Henkilökunta testaa


"Halusin päästä kokeilemaan jotain LED-Valot.fi:n taskulampuista ja päädyin sitten tähän paristokäyttöiseen PREMIUM 550 lumenin taskulamppuun, jonka pieni koko tuntui näppärältä kädessä.

Hieman olin epäluuloinen sen suhteen, että näkeekö tämän kanssa mitään, koska kyseessä oli kuitenkin näinkin pieni ja kevyt lamppu - sellainen, jonka voi sujauttaa vaikka takin taskuun!

Olin ehkä hieman yllättynyt (ja niin oli muuten koirakin), kun lähdimme illalla metsänreunaan lenkille tämä taskulamppu kaverina. Valotehoa oli niin huikeasti, että piti vähän katsoa minne lampulla osoitteli! Ymmärsin, mistä taskulampun "PREMIUM" (= ensiluokkainen) nimi tulee...

Taskulampulla näki todella kauas ja zoom-toiminto on mahtava lisä tässä pienessä, kompaktissa lampussa. Tämä on selvästi paljon monikäyttöisempi lamppu, kuin mitä alunperin osasin kuvitella. Tämä voisi hyvinkin olla sellainen lamppu, mikä olisi erittäin hyvä olla esim. autossa tai ihan missä tahansa pikku hommassa, missä tarvitsee nähdä kirkkaasti ja tarkasti pieniä osia - esimerkiksi tietokoneen sisällä. Tämä on niin keveä, että tätä pitelee helposti yhdellä kädellä (tai parilla sormella), joten toinen käsi jää vapaaksi näpertämiseen.

En keksi tästä valitettavasti mitään negatiivista sanottavaa. Kannattaa kokeilla - yllätyt varmasti!"

- Jenni / LED-Valot.fi

------

Kokeilin tätä taskulamppua kävellessäni metsäalueella. Lampun valo on kylmän valkoinen ja tuntuu hyvin tehokkaalta. Lampun valokeilaa voi säätää laajasta hyvin tiukan suppeaksi zoomitoiminnolla.


Pimeällä metsäpolulla lampun valokeila laajimmillaan yltää noin 20 metrin päähän. Periaatteessa keilaa kauempana olevat liikennemerkit myös valaistuvat, mutta muu ympäristö jää mustaksi. Valokeila riittää kävelijälle ihan mainiosti.


Sitten se tiukempi keila: Tällöin et enää näe lähiympäristöäsi yhtä hyvin kuin laajemmalla keilalla. Pitkällä kapealla keilalla näet noin sadan metrin päähän tarkemmin, sikäli mikäli edessäsi on suora pitkä metsätie. Muuten siitä ei ole mitään apua puiden läpi katsoessa.


Zoomitoiminto pidemmälle keilalle ei ollut itselleni se välttämättömin ominaisuus testailun jälkeen. Siitä oikeastaan tuli vain kävelyn aikana tapahtuva "stressilelu"-tyyppinen sijaistoiminto, sillä valokeilaa pyörittelin lähinnä vain huvikseni edestakaisin 5 km matkan edetessä.


Tämä lamppu on silti itselleni juuri oikea käyttöväline, koska en tarvitse massiivisia taskulamppuja vaan pienen, näppärän ja vähän tilaa vievän. Lamppu on omiaan kävelylle, mökille ja auton hansikaslokeroon.


- Miika / LED-valot.fi

Tekniset tiedot

Tuotekoodi 45479
Takuu 1 vuosi
Kanta/Polttimo Kiinteä LED
Koko 122,5 x 37,5x 27,5mm
Energiamerkki

 

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki