Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

LED TASKULAMPUT

LED-valaisimet ovat aivan omaa luokkaansa puhuttaessa valotehosta ja virrankulutuksesta. Meiltä löydät suorituskykyä ja käyttömukavuutta niin koti-, ulkoilu-, retkeily- kuin metsästys-, eränkäynti-, teollisuus-, viranomais- tai turvallisuusalakäyttöön pienistä avaimenperävalaisimista aina huipputehokkaisiin kannettaviin valonheittimiin.

Laadukkaat ja luotettavat Duracell LED taskulamput

Duracell on tuttu ja turvallinen taskulamppujen valmistaja, jonka tuotteilla on mainio hinta-laatu suhde. Meiltä löydät Duracellin yleislampun, joka sopii erinomaisesti sähkökatkoksen varaksi kotiin, sekä kovempaan käyttöön (retki, vene, mökki) tarkoitetun Duracellin Tough MLT-1, jossa on muun muassa vilkkuvat strobo ja SOS -asetukset.

Tehokkaat Olight LED taskulamput tuovat valoa pimeyteen

Meiltä saa myös huippuluokan Olight LED-taskulamppuja! Valikoimassamme on Olightin yleistaskulamppuja, esimerkiksi kevyen, kompaktin ja huipputehokkaan Olight T25-malli. Olightilta on myös saatavilla käteviä LED taskulamppu valaisinsettejä, jotka sopivat ominaisuuksiltaan kotiin, harrastuksiin, vaativaan työ- ja ammattikäyttöön.

Vaativaan käyttöön suosittelemme Olightin erittäin tehokkaita etsintävaloja, kuten Marauder X6, joka valaisee peräti 5000 lumenin voimalla yli 600 metrin etäisyydelle!

Tilaa LED taskulamppu tänään – tilauksesi on perillä 1-2 päivässä

Toimitamme kaikki tilaukset ilmaiseksi lähimpään Postiin tai Matkahuoltoon, josta voit käydä noutamassa tuotteet. Tuotteet lähtevät varastostamme yleensä jo samana päivänä ja saapuvat perille jopa 1-2 arkipäivän kuluessa.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.