Työvalot

Työvalot

LED-työvalot ovat tehokkaita valonlähteitä, jotka sopivat erityisesti ammattikäyttöön työmaalle tai kiinnitettäviksi erilaisiin työkoneisiin. LED työvalot sopivat tietenkin myös muuhun käyttöön kuten valaisemaan autotallia, mökin pihaa tai valonlähteeksi veneeseen.

Laaja valikoima LED-työvaloja

Meillä on laajasti ladattavia, paristokäyttöisiä10-30V ja 230V  työvaloja käyttöön. Ladattavien LED työvalojen hinnat liikkuvat noin 50–70 euron välillä, ja näiden valoteho on noin 540–1200 lm. 10–30 V LED työvalojen hinta vaihtelee hieman enemmän: Tarjolla on sekä halvempia malleja (n. 20 euroa) että kalliimpia –mutta myös tehokkaampia– malleja (n. 300 euroa).

Halvempien mallien valotehot ovat suunnilleen 700 lumenia. Kalliimpien mallien valoteho voi olla jopa 6000 lumenia! LED työvalot 230V käyttöön kategorian hinnat liikkuvat noin 40–300 euron välillä. Tehokkaampien LED työvalojen valotehot ovat 540 lm – 7500 lm.

LED työvalot 230V käyttöön, eli LED valonheittimet

LED työvalot termiä käytetään myös LED valonheittimistä eli suoraan verkkojännitteellä kytkettävistä työvaloista.  

Valikoiman kokonaisuudessaan kaikista saatavilla olevista LED valonheittimistä löydät täältä.

LED työvalot saat meiltä omasta varastostamme!

Tuotteet lähtevät varastostamme normaalisti jo samana päivänä, ja toimitamme ne aina ilmaiseksi lähimpään Postiin tai Matkahuoltoon.

Taulukkona  Listana 

10 Nimike(ttä)

Pieni hetki