LED Valonheittimet

LED Valonheittimet

Tehokasta ja kohdennettua valaistusta sinne minne sitä tarvitset

LED-valonheittimillä voidaan valaista suuria pinta-aloja tai kohdennetulla valaistuksella tuoda tyylikkäästi esille pieniä yksityiskohtia talon tai muun rakennuksen pihalla. LED-valonheitin sopii parhaiten ulkotiloihin valaisemaan talon pihan, puiston, rakennuksen seinän tai sisäänkäynnin.

LED-valonheittimet sopivat hyvin myös rakennustyömaalle koska niihin voi helposti asentaa valaisinjalan tai jalustan, jonka avulla valonheittimen voi sijoittaa juuri sopivaan kohtaan. LED-valonheittimen voi myös sijoittaa sisälle työpajaan tai muualle mihin tarvitsee tehokasta työvalaistusta.

LED-valonheittimien vahvuudet

Valonheittimet tarjoavat erittäin kovan valotehon suhteessa kulutukseen ja verrattuna muihin valaistusratkaisuihin. LED-valonheitin kuluttaa vähemmän sähköä kuin perinteinen valaistus, ja valonheittimen elinikä on erittäin pitkä (vähintään 30 000 tuntia). Valonheittimet ovat myös vankkaa tekoa, ne eivät sammu tai mene rikki pienistä kolhuista tai iskuista.

LED-valot.fi verkkokaupasta löydät laajan valikoiman LED-valonheittimiä

Meiltä löydät jokaiseen käyttötarkoitukseen sopivan valonheittimen! Pienimmät mallimme ovat 10 W valonheittimet ja tehokkaimmat mallimme ovat varustettuja jopa 100 W valoteholla. Meiltä saat myös liikkeentunnistimella varustettuja valonheittimiä, jotka ovat täydellinen ratkaisu talon pihaan tai autotallin oveen.

 

Kaikki LED valonheittimet meidän omasta varastosta, jopa huomiseksi perille tai nouda samantein!
 

Meiltä saat kaikki valonheittimet ilmaisella toimituksella, ja toimitamme tilauksesi perille 1 – 2 arkipäivän kuluessa! Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli tarvitset apua (soita 010 3226 940).

Taulukkona  Listana 

44 Tuote(tta)

Pieni hetki