TYÖVALOT JA VALONHEITTIMET - ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksessa, ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron tilauksessa!

1
6
10
5
1
3
1
2
1
1

6
22
1

Taulukkona  Listana 

39 Nimike(ttä)

ILMAINEN TOIMITUS! Se on kuulkaas niin, ettei näillä leveyspiireillä paljoa valoisia päiviä nähdä. Siksi LED työvalo on ihan ehdoton valinta, kun tehdään töitä niin autotallissa, pihamaalla kuin sisällä remppakohteessa. LED työvaloja on valikoimassamme monenmoiseen tarpeeseen alkaen pienistä ladattavista suuriin työmaiden megalomaanisiin lumen-arvoisiin valonheittimiin. 

 

Kolme hyötyä, miksi LED työvalo on vain oikea valinta

 

1. Lumen-tehoa kannattaa tarkistella lampuissa, koska niiden mukaan määrittelet sen valovoimaisuuden työssäsi. Wattimäärä ei ole välttämättä se paras verrokkikohde, koska se kertoo vain sähkövirrankulutuksen. Sen sijaan lumeneilla saat sitä kirkkautta ja näköalaa työhösi. 

 

2. Iskunkestävyys on helkkarin kova juttu työmailla. Sitä kun tapahtuu kaikenlaista törmäilyä ja kolhua. Sen vuoksi työvalon on siedettävä kolhua. 

 

3. Mitä enemmän on sähköä imeviä tarvikkeita, sitä enemmän sähkölasku ja sähkönsiirtomaksu ovat. LED-valoilla säästää massana 50–80 % sähkölaskussa. 

 

4. Liikentunnistin säätelee osassa valaisimia valon valveillaoloaikaa, mikäli tilassa ei ketään ole. 

 

5. Huomioi osassa myös arvostettu Meanwell-virtalähde

 

Asiakaspalvelumme auttaa

 

LED-valoilla on todella asiantunteva myyjäjoukko, joka tietää kertoa, mikä juuri sinulle on se paras vaihtoehto. Ole siis reippaasti ja rohkeasti yhteydessä meihin! 

Pieni hetki