Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

Ohjeet

Tällä sivulla käsittelemme seuraavat: maksutavat, toimitus, palautus, reklamaatiot ja yleistä kaupastamme. 

YHTEYSTIEDOT

Verkkokauppamme 

KULUTTAJA-ASIAKKAAT
Yhteystietolomakkeemme

YRITYSASIAKKAAT
Yritysmyynti
050 4343 444 
yritysmyynti@led-valot.fi

Led-valot.fi / Edututor Oy
Kannistontie 5
36220 Kangasala
Y-tunnus 2357972-1

 


 

MAKSUTAVAT

 • Verkkopankki, jonka meille mahdollistaa Paytrail oyj (2122839-7). 
  Yhteistyössä ovat suomalaiset pankit ja luottolaitokset: Nordea, OP, DanskeBank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-pankki, Aktia, POP pankki, Säästöpankki ja Oma SP.
 • Pankki- ja luottokortit: hyväksymme seuraavat korttimaksut: Visa, Visa electron, Mastercard, Diners club ja American express.
 • MobilePay on uusi maksutapasovellus, jolla helpotat entisestään maksamista. MobilePay toimii yleisimpien pankkien kanssa.
 • SVEA LASKU Svea Ekonomi tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla, vähintään 14 päivän maksuajalla. Ostosten toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen. Sinulla on mahdollisuus maksaa laskusi pienemmissä erissä, Ostoluotolla. Ostoluotto on kertaluotto, jonka voit maksaa pois, milloin tahansa ilman lisäkuluja. SVEA LASKU ei sisällä maksutapalisää verkkokaupassamme. SVEA LASKU edellyttää vahvaa tunnistautumista. 
 • SVEA ERÄLASKU ei sisällä maksutapalisää verkkokaupassamme. SVEAn erämaksu sisältää avausmaksun, joka on 5 € ja luottokorko 19,95 %. SVEA ERÄLASKU edellyttää vahvaa tunnistautumista. 
 • Yrityslasku Laskutetaan erikseen 14 päivän netto laskulla. Maksutapa käytössä vain yritysasiakkaille. Tarkistamme aina uuden asiakkaan luottotiedot ennen toimitusta.


SVEA LASKU 

 

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla, vähintään 14 päivän maksuajalla.

Maksutavan käyttö edellyttää vahvaa tunnistusta (tupas) ja hyväksyttyä luottopäätöstä. Tarkistamme hakijan luottotiedot, sekä Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmän. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

 • Ostosten toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen
 • Lasku lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostisoitteeseen
 • Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 €
 • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko
 • Näet avoimet laskusi myös Svean Omat sivut palvelussa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Laskun maksaminen osissa

Sinulla on mahdollisuus maksaa laskusi pienemmissä erissä, Ostoluotolla. Ostoluotto on kertaluotto, jonka voit maksaa pois, milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Ostoluottosopimus sekä tarkemmat luoton ehdot löytyvät sähköpostilaskulla olevasta linkistä. Allekirjoita Ostoluottosopimus sähköisesti, tutustuttuasi ensin luottoehtoihin ja hyväksyttyäsi ne. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla mainitun minimierän (10 €, kuitenkin vähintään 3 % laskun loppusummasta).

Voit tutustua etukäteen luottoehtoihin sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot lomakkeeseen osoitteessa www.svea.com/FI/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/

Svean asiakaspalvelu arkisin 8-17, 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi


SVEA ERÄLASKU

Svea tarjoaa kuluttaja-asiakkaille mahdollisuuden maksaa ostokset erissä, erämaksulla. Erämaksu on kertaluotto, jonka maksuajan voit valita kassalla annetuista vaihtoehdoista.

Maksutavan käyttö edellyttää vahvaa tunnistusta (tupas) ja hyväksyttyä luottopäätöstä. Tarkistamme hakijan luottotiedot, sekä Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmän. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Ekonomin asiakaspalveluun.

Sinun tulee tutustua kassalla esitettävään erämaksun esimerkkilaskelmaan ennen maksutavan valintaa. Voit tallentaa tai tulostaa esimerkkilaskelman myös tästä.

Luottoajan valitset sinulle parhaiten sopivaksi tilauksen yhteydessä. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Luottosopimus allekirjoitetaan Svean sähköisessä palvelussa, jossa voit valita haluatko vastaanottaa erämaksun laskut sähköpostitse tai kirjeenä.

Avoimet erät näet Svean Omat sivut palvelussa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.svea.com/FI/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/

Luottoosi liittyen voit ottaa yhteyttä Svean asiakaspalvelu arkisin 8-17, 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

 


 

TOIMITUS

Tavaraa meillä toimittavat Posti, Matkahuolto ja Kaukokiito.

 • Postipaketti: Postipaketti toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Postipaketin voit valita toimitustavaksi korkeintaan 25kg painoisiin tilauksiin.
 • Matkahuolto Lähellä-paketti: Lähellä-paketti toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen tai automaattiin, joita sijaitsee esimerkiksi K-marketeissa, Tokmanneilla ja R-kioskeilla. Matkahuollon Lähellä-paketin maksimipaino on 30kg.
 • Matkahuolto Bussipaketti: Paketti toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon asiamiehenä toimivalle noutopisteelle. Matkahuollon Bussipaketin maksimipaino on 35kg.
 • Posti Kotipaketti: Posti ottaa sinuun yhteyttä etukäteen ja sopii sinulle parhaimman aikavälin kotiinkuljetukselle. Toimitukset tapahtuvat 9–21 välisenä aikana. Muista ilmoittaa puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä! Postin kotiinkuljetuspaketin maksimipaino on 25kg.
 • Matkahuolto Kotijakelu: Matkahuolto ottaa sinuun yhteyttä etukäteen ja sopii sinulle parhaimman aikavälin kotiinkuljetukselle. Muista ilmoittaa puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä! Matkahuollon kotijakelu käytössä 25-35kg painoisille paketeille.
 • Posti Express-paketti: Postin Express- eli yrityspaketti toimitetaan ilman ennakkoilmoitusta suoraan toimitusosoitteeseen, pääsääntöisesti seuraavana päivänä. Toimitukset ma-pe klo 16 mennessä, eli sopii yrityksille. Express-paketin maksimipaino on 25kg.
 • Kaukokiito rahti: Yli 35kg painoiset paketit toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen Kaukokiidon rahdilla perälautapurulla. Kuljetusliike on yhteydessä vastaanottajaan ennen toimitusta.

 


 

TOIMITUSMAKSUT

 • Postin Postipaketti: 5,90€
 • Matkahuolto Lähellä-paketti: 6,90€
 • Matkahuolto Bussipaketti: 6,90€
 • Posti Kotipaketti: 9,90€
 • Matkahuolto Kotijakelu: 9,90€
 • Posti Express-paketti: 10€
 • Kaukokiito rahti: 25€

 


 

TOIMITUSSEURANTA

Saat tilauksen toimitusvahvistuksen yhteydessä lähetystunnuksen. Saapumisilmoitus tulee sinulle tekstiviestinä ja/tai sähköpostina. Lähetys on noudettavissa lähetystunnuksella.

 


 

PALAUTTAMINEN

1. Lue tarkoin palautusehtomme, jotka ovat yhden skrollauksen verran alempana samalla sivulla. 
2. Pakkaa tuote/tuotteet hyvin kestävään pakettiin (esimerkiksi paketti, jossa lähetys on tullut).
3. Laita mukaan tilausnumero tai tilaajan nimi sekä palautuksen syy.
4. Vie palautettavat tuotteet postiin pakattuina ja suojattuina
.
5. Kerro postissa kyseessä olevan Edututor Oy:n asiakaspalautus (LED-valot.fi  646485 , rahtitunnus 803543)

Mikäli postissa ei löydetä osoitetta, tässä osoite muistiin:

LED-VALOT.FI VERKKOKAUPPA / Edututor Oy
Kannistontie 5,
36220 Kangasala

 


 

POSTIPAKETIN PALAUTTAMINEN, alle 35kg tuotteet

1. Lue tarkoin palautusehtomme, jotka ovat yhden skrollauksen verran alempana samalla sivulla. 
2. Pakkaa tuote/tuotteet hyvin kestävään pakettiin (esimerkiksi paketti, jossa lähetys on tullut).
3. Laita mukaan tilausnumero tai tilaajan nimi sekä palautuksen syy.
4. Vie palautettavat tuotteet postiin pakattuina ja suojattuina
.
5. Kerro postissa kyseessä olevan Edututor Oy:n asiakaspalautus (LED-valot.fi 646485 )

Mikäli postissa ei löydetä osoitetta, tässä osoite muistiin:

LED-VALOT.FI VERKKOKAUPPA / Edututor Oy
Kannistontie 5,
36220 Kangasala

RAHTIPAKETIN PALAUTTAMINEN, koskee yli 35kg tuotteita

Rahtituotteilla tarkoitamme yli 35 kilon tuotteita, jotka toimitetaan ainoastaan kotiintoimituksella. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi suurimmat grillit, aggregaatit ja kylpytynnyrit. 
Jos haluat palauttaa rahtipaketin, ole ensimmäiseksi yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu[at]led-valot.fi
Huomioithan, ettei ilmainen palautusoikeus koske rahtituotteita. 

 


 

 

 

PALAUTUSEHDOT

 

Palautus on ilmaista, kun palautus koskee tavallista postipakettia ja kirjettä. Mikäli pakettisi on yli 35kg, luethan myös lisäehdot!

 

TAVALLINEN POSTIPAKETTI

 

- Palautusaika on 14 päivää noudosta
- Tuote pitää palauttaa käyttämättömänä. Tuotteeseen voi toki tutustua, kunhan siihen ei synny käyttämisen jälkiä tai vahinkoja. 
- Palauta kaikki alkuperäisissä pakkauksissaan
- Palautus onnistuu vain Postin toimituspisteisiin. Muulla tavalla tavaraa ei saa palauttaa, ellei siitä ole asiakaspalvelun kanssa erikseen sovittu
- Palautus kestää normaalia postinkulkua pidempään, mikä on keskimäärin 4–12 arkipäivää
- Maksamme palautuksen postikulut, kun paketti on normaali paketti tai kirje.

 

ERIKOISKULJETUKSET (YLI 35 KG PAINAVAT)

 

-  Yli 35kg painavat palautukset eivät valitettavasti ole ilmaisen palautuksen piirissä. 

 

 


 

REKLAMAATIOT JA TAKUU

Kuljetusvauriot

- Varmista paketin saapumishetkellä paketin kunto
- Kirjaa mahdolliset vauriot välittömästi toimittajan kanssa rahtikirjaan
- Jos vaurion huomaat vasta toimituksen jälkeen, ota yhteyttä kuljetusyhtiöön ja tee vahinkoilmoitus. Ilmoita myös meille vauriosta osoitteeseen viiden päivän sisään: tilaukset@edututor.fi

KULJETUSYHTIÖT

Matkahuolto
Pakettipalvelujen ilmainen neuvontapalvelu: 0800 132 582 ma-pe klo 8.00-18.00

Posti
www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palaute/
Asiakaspalvelu: 0100 85160 (pvm/mpm, klo 9–15)

Verkkokauppamme (kaikissa toimitusehtoihin liittyvissä asioissa)
Asiakaspalvelu: 050 3736 536

Sähköposti: asiakaspalvelu(at)edututor.fi

 


 

TAKUU

Takuuasioissa ole meihin yhteydessä, niin hoidamme asian.

Asiakaspalvelu: 050 3736 536
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)edututor.fi

 


 

YLEISTÄ MEISTÄ

- Kaikki mitä meillä on omassa varastossamme, lähtee jopa saman päivän aikana sinulle matkaan.
Tämä tarkoittaa, että tilauksesi voi olla perillä jopa seuraavana päivänä.

- Muut tuotteet, jotka lähtevät tavarantoimittajien omista varastoista, ovat pääsääntöisesti 2–5 arkipäivän sisällä perillä.
Osassa tuotteita on päivämäärämerkintä tuotteen tulopäivämäärästä. Tämä päivämäärämerkintä on suuntaa antava,
koska rahtinkulku maailmalla on välillä on enemmän lottoamista kuin rakettitiedettä.
Tässä kohdin toivommekin kärsivällisyyttä. Ja kun tavara saapuu päivämäärän jälkeen, se lähtee välittömästi matkaan.

- Pyrimme pitämään väliaikaisesti loppuneet tuotteet poissa verkkokaupasta. Joskus käy niiden kanssa höpösti, ja tällainen lipsahtaa ostoskoriin.
Ilmoitamme välittömästi, jos tuote on loppu. Tarjoamme vaihtoehtoisia malleja tai palautamme rahat.

Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme, sillä tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä.
Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu, ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, tilaus voidaan toimittaa osissa. 

- Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa tilanteissa puhelimessa, chatissa, Facebookissa ja sähköpostissa.

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.