Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

Omakotitalon valaistus (LED)

klikkaa tästä Ilmaisen valaistussuunnitelman lomakkeeseen!

Säästä sähkölaskussa!

Valitse LED valaisimet omakotitalosi valaistukseen!


Saat meiltä koko omakotitalon valaistuksen, koska meillä on laajasti monenlaiseen tarpeeseen olevia LED-valotuotteita! Siksi haluamme olla myös sinun apunasi jo heti kodinrakennuksen alkuvaiheessa.

Toimitamme myös tarjouspyynnöllä isompia määriä tai jopa koko talon valaistuksen.

 

TUOTTEETLED Lumispotin, LED Slim Stylen, LED Slimin, Ledspot-valaisimen ja LED Pallaksen.

KATEGORIATAlasvalotLED NauhaLED Seinävalaisimet ulko- ja sisäkäyttöönValosarjat kohdevaloiksiLED Polttimot vaihdettaviksi erilaisiin valaisimiin

 

Mottomme on, ettet maksa turhasta meillä. Valaistussuunnitelma on täysin ilmainen. Saat valaistussuunnitelman ohessa meiltä herkullisen hyvän tarjouksen AINA! 

 

 

 

 

 ESIMERKKEJÄ LED-VALOISTA


LED Lumispot -valaisin

LED Lumispot 

LED Lumispotissa on oma liitäntälaite mukana. Liitäntälaite on myös vaihdettavissa, mikä on erittäin helppo toimenpide. LED lumispotin pinta on joko kromia tai valkoinen. Valot ovat suunnattavia ja himmennettäviä. Tehoa on 4,5–10 wattia.

 


 

LED Slim Style -valaisin

LED Slim Style

Tyylikäs LED Slim style on himmennettävä valaisin, josta löytyvät 6W IP20 sekä 9W IP44 valaisimet. Valoväri valittavissa 3000K ja 4000K väliltä. Kaikki tuotteet ovat himmennettävissä kalustesarjojen himmentimillä.

 


 

LED Slim

LED Slim 4,5 W ja 9,6 W valaisimet

Tuhansia myytyjä kappaleita, erinomainen hinta-laatusuhde. LED SLIM mallistossa 9,6W ja 4,5W mallit. Kaikki tuotteet ovat himmennettävissä. Voidaan himmentää myös painonapilla.

 

 

Ledspot -valaisinperhe

LEDSpot -valaisin

 LEDSPOT tarjoaa loistavan kokonaisuuden jolla voidaan valaista vaikka koko huoneisto. Mallistoon kuuluvat IP44 valaisimet myös kosteaan tilaan. Kaikki tuotteet ovat himmennettävissä kalustesarjojen himmentimillä. Valoteho (lumen per W) on tässä aivan markkinoiden eliittiä! 

 

 

 

 

 


LED Pallas

LED Pallas

LED Pallas on uutuusvalaisiamme 2015. Nämä ovat vain 40 milliä korkeita ja suunnattavissa. Tehoa näissä on 6 wattia. Valaisin on helposti johdotettava ja saat sen myös omalla liitäntälaitteella. LED Pallas on myös Triac-himmennettävissä. 


   

 

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.