Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

FTLIGHT LED-NAUHA KEITTIÖÖN PAKETTI 5metriä, Langaton himmennys

Tuotekoodi
PKT_KITCH1

Saatavuus: Saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

192,40 €
sis. alv 24%

Helppo asentaa itse! Langaton himmennys, katkaise haluamaasi mittaan.


Huippusuosittu, ammattiasiakkaidemme kanssa koottu tehokas ja himmennettävä LED-valonauhapaketti kaikkine tarvikkeineen keittiöön. 


Samaa nauhaa löytyy satoja metrejä mm. Tampereen Nokia-Arenalta, joten kyseessä ei todellakaan ole mikään hinnat-alkaen-nauha! Valitse vain LED-valonauhan valonväri sekä kytkimen väri.


Tuotteet normaalisti erikseen ostettuna: 192,40€, Paketissa: 169,00€

  • Nopeat toimitukset

  • Kotimainen LED ammattilainen

  • Lasku tai osamaksu myös yritysasiakkaille

HUIPPUSUOSITTU TEHOKAS LED-nauhapaketti keittiön työtason valaistukseen!

Keittiön LED-nauhapaketti on siitä mukava paketti, että me ollaan tämä itse koostettu juuri sinun tarpeitasi ajatellen yhdessä yli 10 vuoden kokemuksella ammattiasiakkaidemme kanssa. Paketissa on kaikki oleellinen, mitä tarvitsee olla ja tietysti parhaaseen mahdolliseen pakettihintaan. Asenna itse tai asennuta ammattilaisella - voit olla varma, että ei tule ikäviä yllätyksiä puuttuvasta osasta ja asennus menee maaliin kerrasta.  


- Erinomainen pakettihinta
- Keittiön tai kodinhoitohuoneen tehokkaaseen valaisuun
- Helppo himmennys

LED-nauhapaketti keittiöön sisältää

 
Suosittelemme mukaan asennuslistaa, jonka avulla saat asennuksesta siistimmän sekä se toimii myös jäähdytyspinta-alana LED-valonauhan tuottamalle lämmölle. Jos 1,5m pitkä liitosjohto ei riitä asennuskohteeseesi, kannattaa ottaa samaan tilaukseen asennuskaapelia, jolla voit tehdä pidempiä vetoja juottamalla johdon, tai käyttämällä jatkoliittimiä.

Mihin LED-nauhapaketti soveltuu?

Ominaisuuksiensa ansiosta LED-nauhapaketti soveltuu keittiön tai kodinhoitohuoneen työtasojen valaisemiseen. Himmennys on todella helppo toteuttaa LED-himmentimen avulla. Nauha itsessään on IP20 luokiteltu, mutta kannelliseen asennuslistaan laitettaessa totetutuu tarvittava IP21 luokitus 

Asentaminen

Nauha on katkaistavissa ja jatkettavissa noin viiden senttimetrin välein. Nauhassa on todella pitävä VHB 3M-teippi ja pitkä 1,5 metrin asennusjohto kummasakin päässä, joten kytkennät saat tehtyä esimerkiksi kaapin päälle. LED-himmennin kytketään heikkovirtapuolelle muuntajan ja LED-nauhan väliin. 

Kulman rakentaminen

Helpointa on, jos saa syötettyä virran kulmasta kahteen suuntaan. Mutta jos tämä ei onnistu, niin LED-valonauha on katkaistavissa n. 5cm välein. 90° kulman saat tehtyä käyttämällä jatko - kulma ja taas jatkoliitintä. Laita LED-valonauha jatkoliittimeen ihan perille asti, sillä nauha hieman vetäytyy kun VHB 3M teippi pureutuu kiinni asennuslistaan

 

 

Lisätietoja
Tuotekoodi PKT_KITCH1
Toimitusaika Saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!
Takuu .

IP-suojausluokka IP20
Teho 12W/m
Valoteho (lumen) 1380lm/m
Valonväri 3000K/4000K
Himmennys Himmennettävä
CRI > 83
Kanta/Polttimo Kiinteä LED
Energiamerkki

 

Promotion Image /d/s/dsc09104-copy_1_1.jpg
©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.