PREMIUM -sarja

Laadukkaat PREMIUM LED putket projekteihin

PREMIUM LED Putket ovat teollisuuskäyttöön soveltuvia valaisimia, sillä niiden 50.000 tunnin käyttöikä on paljon pidempi kuin kotikäyttöön tarkoitetuissa BASIC-malleissa. PREMIUM LED putket myös kestävät pitkäkestoista polttamista. LED putket toimivat hyvin -25 – + 55 asteen lämpötiloissa.


tutustu valikoimaan tästä

 

Miksi ostaa?

Kun puhutaan työkäyttöön tarkoitetuista LED putkista, puhutaan kustannustehokkuuden luomisesta: 1) Laadukas LED valaistus tuottaa reilua säästöä sähkökuluihin. Säästön huomaa jo heti seuraavasta sähkölaskusta!

2) Valaistus takaa työtehokkuuden: Näiden putkien valovärilämpötila on 4500 kelviniä, mikä tarkoittaa puhdasta miellyttävää luonnon valkoista valonväriä. Puhdas valkoinen valonväri pitää työntekijät virkeämpänä, oppivaisempina ja tarkempina kuin perinteisessä kellertävässä valaistuksessa. Perinteinen kellertävä valaistus nimittäin aktivoi aivoja valmistautumaan nukkumaan ja rauhoittumaan. 

3) Hyvä valaistu työtila edesauttaa työturvallisuutta. Kun kaikki tilassa on hyvin valaistu, ei havainnointikyky häiriinny. 

Summa summarum:

- Säästät sähkökuluissa
- Nostat työtehoa
- Luot turvallisuutta työntekijöillesi.


tarjouspyyntölomake

 

Laatu ja turvallisuus on taattu

1. Ilmoitamme putken tehoksi yli 110 lm /w. Se on myös oikeasti todellinen lukema, ei mikään laskennallinen tulos. Itseasiassa LED putkissamme on ilmoitettu tehoksi jopa suurempi arvo, mutta haluamme pysyä todellisuudessa. 

2. LED putken pinnassa on huurteinen maitolasi, joka tekee putkesta mielyttävän silmälle. Itse LEDit hieman näkyvät läpi tuosta lasista, mikä ei kuitankaan haittaa silmää. Pitää muistaa että ”normaali” maitolasi syö ulostulevaa valotehoa, eikä sellaista haluta tapahtuvan. LED putken pinnan huurrettu lasi on myös sen vuoksi huomioitu mitatuissa valotehoissa.

3. Tehokerroin – eli PF-arvo – on LED putkissamme mitattuna 0,97. Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella arvo on voinut olla jopa lähellä 1,00. Loistehoa ei siis synny käytännössä ollenkaan. 

Valaistusvoimakkuus erittäin kova tehoon nähden maksimoi energiansäästön. LED putkemme valaistusvoimakkuus on erittäin kova, ja antamamme lukemat tuotteissa ovat oikeita lukemia. 

4. LED putkemme ovat valmistettuja EN 62776 standardin mukaisesti. 

5. 4500K puhdas ja miellyttävä valonväri on mukava silmälle eikä värise.

6. Koko valaisimen (sekä LEDit että muuntaja) käyttöikä on 50 000 tuntia.

7. Alumiinipohjainen runko mahdollistaa mahdollisimman pitkän käyttöiän erityisen hyvän jäähdytyksen vuoksi.

 

premium led putki

Referenssejä

Putkiamme on käytetty noin 200 erilaisessa projektissa vuosien 2010–2015 aikana. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi erilaiset kaupat, toimistot ja hallitilat. Vuonna 2015 LED PREMIUM putkiamme on myyty yli 20.000 kappaletta.

Myös leasing-ratkaisu on mahdollinen!

Kun teet hankinnan esimerkiksi 36 kuukauden rahoituksella 10 000 euron valaisinhankinnan, sähkönsäästö on usein selkeästi suurempi kuin kuukausieräsi rahoituksesta.

Aloitat siis sähkönsäästön välittömästi!


Edututor / LED-valot.fi luotettava valinta valaistuskumppaniksi

- Edututor Oy yksi maan johtavia LED valaisimien myyjiä ja valmistuttajia
- Yritys-, projekti- ja tukkumyynti Suomessa LED tuotteilla
- Yli 900 jatkuvaa urakoitsija-asiakasta, yli 40 000 kuluttaja-asiakasta
- Henkilökunta 14 henkeä
- Yli 800m2 tilat Kangasalan Lentolassa
- Liikevaihto vuonna 2015 yli 4.5 M€
- Huipputarkka laadunvalvonta
- AA luokitus luottoluokka, Suomen Vahvimmat 2013-2015


 

Tiedostoja

DIalux-tiedosto

Tuotekortti

 

Fill out my online form.

 

 

 

Taulukkona  Listana 

4 Tuote(tta)

Pieni hetki