SAUNAN VALAISTUS - ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin

<center> SAUNAN VALAISTUS - ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin </center>

Taulukkona  Listana 

21 Nimike(ttä)

Sauna on rentoutumisen paikka. Se auttaa rentouttamaan kehon lihakset ja mielen unohtamaan stressitekijät. Tunnelma saunassa on tärkeä tekijä joka vaikuttaa viihtyvyyteen ja lopulta myös rentoutumiseen. 


Oikean tunnelman saunaan saa tietenkin pehmustetuilla lauteilla, ja sopivalla lämpötilalla, mutta tunnelmaan vaikuttaa myös saunan valaistus. Näillä pääsee jo pitkälle saunatunnelman luomisessa.Saunan turvallisuus on tottakai myös vaikuttava tekijä valaistukseen. Vanhoissa saunoissa valaistusta ei ole lähes ollenkaan, joten saunassa liikkuminen on askeleiden tarkkaa varomista. Valitsemalla oikean valaistuksen saunaan vältät harha-askelmat ja loukkaantumiset. Etenkin lasten kanssa saunotessa on hyvä että sauna on valaistettu kunnolla.

 

Saunan valaistus LED-valoilla

 

Saunan valaistus toteutetaan usein lauteisiin upotettavilla LED saunavalosarjoilla tai niin sanotuilla kiuasLEDeillä. Valitsemalla useamman erilaisen valaisimen saat toteutettua saunan valaistuksen juuri niin kuin haluat.Upea saunan valaistus syntyy yksinkertaisesti - aivan kuten näemme alla olevasta kuvasta. Toteutettuna 18-osaisella saunavalosarjalla.Saunan valaistusta toteuttaessa tulee muistaa että saunan valaisimien tulee kestää sekä kuumuutta että kosteutta. Kaikki valikoimamme LED saunavalot ovat suunniteltuja asennettaviksi saunaan - ne ovat tiiviitä ja lämmönkestäviä valaisimia.

Pieni hetki