Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

Terassivalaisimet

View as Ruudukko Luettelo

52 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo

52 tuotetta

Terassin valaistus on parhaimmillaan myöhäiskesän ja alkusyksyn aikana, kun vielä terassilla itsekin tarkenee istua. Tyylikkäät valot luovat terassille miellyttävän mukavan tunnelman illanistujaisiin.

 

Valaistuksen toteuttaminen riippuu terassityypistäsi: onko kyse avoterassista, katetusta vai lasillisesta terassista?


Avoterassille sopii parhaiten LED valosarjat , jotka voit asentaa kätevästi terassin laudoitukseen, ripustaa seinille tai terassin kaiteisiin. LED valosarjat ovat IP-44 luokkaa, joka tarkoittaa kosteuden kestoa. Myös LED valonheitin sopii avoterassin valaistukseen, mikäli tarvitset suurta valotehoa tai haluat heijastaa valoa tiettyihin terassin yksityiskohtiin. LED pylväsvalaisimet voivat olla hauska idea toteuttaa vaikkapa terassin ympärille!

 

Katetun tai lasitetun terassin valaistukseen on vielä suurempi valikoima sopivia valaisimia, sillä valaisimet ovat pääasiassa turvassa kosteudelta. Voit käyttää terassilla seinävalaisimia, LED valoverkkoja tai LED sisustusvaloja. Lasitetun tai katetun terassin valaistuksessa kannattaa huomioida, ettei terassin valaistus saa poiketa liian suuresti sisätilojen valaistuksesta. Liian suurella poikkeamalla luo vain silmiä ärsyttävän kontrastin tilojen välille. Muista myös huomioida naapurit terassin valaistusta suunnittelussa!

 

Terassin valaistus LED nauhalla - ehdottomia myyntisuosikkejamme!Tutustu mm. 10metrin ja 15metrin valmiisiin LED nauha terassipaketteihin. Monivuotiset laadukkaat myyntisuosikit!

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteistamme tai mietteitä terassin valaistuksen toteuttamisesta. Autamme mielellämme! 


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun yhteydenotot sähköisesti, arkisin 08–17

asiakaspalvelu[at]led-valot.fi

LED asiantuntijamme ja myyntimme

010 3226 940
Avoinna arkisin 8-16.

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.