Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

ULKOVALAISTUS

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 119

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 119

Sivu

Ulkovalaistus on tärkeä osa tunnelmallista ja käytännöllistä pihavalaistusta. Ulkovalaistukseen voi kuulua autotallin valaistaus, pihateiden valaistus, sisäänkäyntien valaistus, portaiden valaistus, pensaiden valaistus tai terassin valaistus. Kaikki nämä eri tyyppiset ulkovalaistukset voidaan toteuttaa LED-valoilla.

 

Ulkovalaistus jaetaan tyypillisesti kolmeen eri kategoriaan:

  1. Yleisvalaistus
  2. Kohdevalaistus
  3. Erikoisvalot
 

Yleisvalaistukseen kuuluu ovien, käytävien ja pihateiden valaistus ja tämän on tarkoitus tehdä pihasta turvallisempi iltaisin ja pimeinä vuodenaikoina. Yleisvalaisimiksi ulkokäyttöön suosittelemme LED seinävalaisimia ja LED pylväsvaloja.

 

Ulkokäyttöön soveltuvilla kohdevalaisimilla voit valaista suurempia yksityiskohtia pihallasi. LED ulkovalot kohdennetaan usein julkisivuihin sekä suuriin pensaisiin ja puihin. Ulkokäyttöön soveltuvat kohdevalaisimet suunnataan usein alhaalta ylös joten valaisimen on hyvä olla säädettävä. Kohdevalaisimiksi ulkokäyttöön suosittelemme erityisesti LED valonheittimiä.

 

Ulkovalaistuksen erikoisvalaisimet ovat usein pienikokoisia valaisimia jotka saadaan asetettua pieniin tiloihin kuten terasseille ja grillikatoksiin sekä valaisemaan pieniä yksityiskohtia kuten suihkulähteitä. Terasseilla käytetään useimmiten LED nauhoja ja pienempiin yksityiskohtiin voit ripustaa esim. LED valoverkon. Erikoisvalot tuovat oikean tunnelman ulkovalaistukseen!

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.