Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

Ulkovalot

Meiltä saat kaikenlaiset LED-ulkovalot, joilla saat toteutettua visiosi mukaisen ulkovalaistuksen. Ulkovalot ovat tärkeä osa piha-alueen suunnittelua ja niillä saat luotua viimeisen silauksen tyylikkäälle pihalle. Ammattilaistenkin suosiossa olevat ulkovalomme ovat pitkäikäisiä, luotettavia sekä suunniteltu ja testattu Suomen olosuhteisiin.

Laiturivalot

Laiturivalot

Katso kaikki tuotteet

Laiturivalot

FTLIGHT laiturivaloilla toteutat tyylikkään valaistuksen niin merenrannalle, kuin sisävesienkin ääressä sijaitseville laitureille. Laiturivalot toimivat tietenkin myös terassin valaistuksessa, kun tarvitaan erityisen hyvää suojausta ruostumista ja kulutusta vastaan. Laudoitukseen asennettavat laiturivalot valaisevat joko yhteen tai neljään suuntaan ja niitä on saatavilla eri valonväreillä, joka helpottaa yhtenäisen ulkovalaistuksen suunnittelua.

puutarhavalot

Puutarhavalot

Katso kaikki tuotteet

Puutarhavalot

Puutarhavalojen valikoimamme pitää sisällään monenlaisia pylväs- pollari- ja maavalaisimia, joita yhdistelemällä saat pihavalaistuksesi kerralla kuntoon.

Maavalot

Maavaloilla saat aikaan näyttäviä ulkovalaistuksia pihassa ja puutarhassa esimerkiksi valaisemalla puita kohdevaloilla. Spottimalliset maavalot on helppo asentaa mukana tulevan maapiikin avulla ja valikoimasta löytyy sopiva valoteho moneen eri ulkovalototeutukseen.

Puistovalaisimet

Puistovalaisimet

Katso kaikki tuotteet

Puistovalaisimet

Puistovalaisimet sopivat puistojen lisäksi ulkovalaistuksen yleisvaloiksi niin taloyhtiöiden, kuin omakotitalojenkin pihoihin. Yleisvaloksi ulkovalaistukseen puistovalot soveltuvat siksi hyvin, että ne valaisevat usein ympärilleen tasaisesti ja aukeavat 360°. Puistovaloissa toimitetaan usein itse pelkkä valaisinelementti, joka asennetaan sopivan kokoiseen tolppaan.

Katuvalot

FTLIGHT Park katuvalaisimet ovat ammattilaisten suosiossa olevia erityisesti katuvalaistukseen suunniteltuja LED-ulkovalaisimia, jotka asennetaan pylvääseen. LED-katuvalot ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä ulkovaloja.

Kestääkö LED hyvin ulkovaloissa?

LED-valot toimivat nykyään hyvin myös ulkovaloissa Suomenkin talvisissa olosuhteissa. Useimmissa LED ulkovaloissa on käyttölämpötila lähtien -25 pakkasasteesta.

Muista myös, että asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@led-valot.fi tai soittaa 050 3736 536 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Voit myös ottaa meihin yhteyttä WhatsApissa! Meillä voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.