Nopeat toimitukset
LED-valaistuksen ammattilainen jo vuodesta 2010

Toteutus laatuvalaisimilla

Suunnitelmat tehdään laatuvalaisimilla / malleilla joiden on todettu kestävän pitkään, sillä valaisimen hajotessa on usein kutsuttava paikalle sähkömies ja tämä voi tulla kalliiksi pitkällä aikavälillä. Suunnitteluun voidaan valita tunnettuja brändejä kuten AIRAM, FTLIGHT, ENSTO ja KONSTMIDE, joiden takuut ovat pitkiä ja kattavia ja jotka ovat myäs saatavilla useilla eri jälleenmyyjillä ja sähkötukkuliikkeillä. Suunnitelman valmistuttua saatte myös kilpailukykyisen tarjouksen valaisimista.

Suunnitelmat sinun aikataulullasi

Teidän ei tarvitse etsiä aikaa keskeltä kiireistä työpäivää tai arkea. Suunnitelmat käydään läpi juuri silloin kuin teille parhaiten sopii. Yleensä suunnitelmat käydään läpi puhelimitse viikonloppuisin tai arkisin klo: 16:00 - 21:00 kun arjen kiireet helpottavat.

Mukana projektin kaikilla vaiheilla

Pidämme huolen että suunnitelma vastaa teidän tarpeita ja toiveita. Varmistamme että valoteho on riittävä kaikissa kodin tiloissa ja että valinnat vastaavat voimassa olevia rakennusmääräyksiä. Olemme tarvittaessa apuna myös toteutusvaiheessa mikäli herää kysymyksiä esim. epäsuoran valaistuksen toteutusvaihtoehdoista sillä eri asennustavoilla saadaan hyvin erilaisia lopputuloksia.

©2021 LED-VALOT.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.